Auping

Auping is het Nederlandse beddenmerk uit Deventer en uitvinder van de spiraalbodem. De Auping spiraalbodem is de basis van de gehele collectie Auping bedden. Auping biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding. Innovatie staat hoog in het vaandel bij Auping als het gaat om producttechnische eigenschappen van een goed matras of bed. Auping biedt een ruim assortiment slaapsystemen waaruit u gemakkelijk zelf een slaapsysteem samenstelt wat past bij uw eisen.

Auping Boxsprings


 Auping Boxsprings

Auping Bedden


Auping Bedden

Auping Spiraalbodems

Auping Spiraalbodem

Auping Matrassen

Auping Matrassen

Auping Beddengoed

Auping Beddengoed

Auping Actie

Auping Actie

Auping bedden en matrassen hebben een aantal belangrijke eigenschappen die zorgen voor een goede nachtrust. De belangrijkste eigenschappen zijn de druk verlagende ondersteuning en de ventilatie. Voor een goede nachtrust is het van groot belang dat uw bed goed ventileert, dit staat dan ook centraal bij Auping. Een grote bijdrage aan een goede nachtrust is dat uw lichaam de juiste temperatuur heeft. Dit wordt bereikt in een Auping bed door een goede temperatuurregulatie. Daarbij is het vermogen van matrassen en bodems om dit vocht te verwerken essentieel. Een goed ventilerend bed zorgt voor een fris en hygiƫnisch slaapklimaat. In een Auping bed slaap u altijd schoon en fris, hierdoor slaap u beter en voelt u zich ook beter.

 

Ondersteuning

Van nature beweegt een lichaam zich gedurende de slaap. Dit is van belang voor een goede bloedcirculatie en soepele gewrichten. Ook de huid kan daardoor beter ademen. Als draaien moeizaam gaat, dan verstoort dat uw nachtrust. De Auping matrassen zijn voorzien van unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Spring) veren die de juiste ondersteuning bieden en u helpen bij het draaien tijdens de slaap. Zodat u daar niet van wakker hoeft te liggen. De ondersteuning van de natuurlijke lichaamshouding, door zonering in matras en kussen op de juiste hoogte, zorgt ervoor dat uw spieren en gewrichten ontspannen zijn. Hierdoor kunnen zij nachts optimaal herstellen en begint u fit aan de nieuwe dag.

 

Bij De Ridder zijn er ook regelmatig Auping acties. U vindt de huidige acties op de actie pagina via het menu aan de linkerzijde van de pagina.