Hastens

De Zweedse beddenfabrikant Hästens maakt sinds 1852 kwaliteitsbedden van de beste natuurlijke materialen waaronder paardenhaar, wol, grenenhout en katoen. U kent Hästens wellicht van de bekende blauw witte ruit. Achter, of beter gezegd onder de blauw witte ruit gaat puur vakmanschap schuil. De Ridder Nachtrust-adviseurs en Hästens zien slaap als iets zeer persoonlijks, daarom weet alleen u welk bed het beste bij u past. Onze adviseurs gaan in onze beddenwinkel samen op zoek naar het bed van uw dromen.

Wil u meer informatie over Hästens bedden of wilt u een keer komen proefliggen? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Alphen aan den Rijn!


Het aanbod van Hästens bestaat uit:

Verstelbare bedden

hastens verstelbaar

Top slaapcomfort gecombineerd met een vleugje luxe. Heerlijk onderuit met een krantje of voor de TV en met een simpele druk op de knop versteld u zichzelf in uw favoriete houding.

Meer informatie...

Continentale bedden

Hastens Continentale modellen

De meest comfortabele bedden die Hästens ooit gemaakt heeft. De boxspring die het "Scandinavisch" slapen introduceerde maar nog nooit geëvenaard is in comfort en kwaliteit.

Meer informatie...

Hastens Actie

290114 Hastens ButtonMaak bij de Ridder Nachtrust-adviseurs nu gebruik van de Hästens actie. Op deze pagina vindt u meer informatie over de nieuwste actie van Hästens!

Meer informatie...

Boxspring bedden

Hastens Frame bedden

De klassieke Zweedse boxspring waarin comfort en kwaliteit elkaar hebben gevonden.

Meer informatie...

Hastens Vividus

hastens vividus

Elke Vividus is uniek. Het neemt 140-160 uur om er één te produceren, maar hij wordt dan ook volledig met de hand gemaakt. De Vividus wordt als een echt meesterwerk speciaal voor zijn eigenaar gemaakt en door de beddenmakers van Hästens gesigneerd.

Meer informatie...

Bedaccessoires Hastens 

hastens bedaccessoires
En voor de totale Hästens beleving is er natuurlijk ook een mooie collectie hoofdborden, bedrokken, hoofdkussens, donsdekbedden en accessoires in een ruime keus aanwezig.

Meer informatie...

Hastens Topmatrassen

Hastens dekmatrassen

 

Een comfortabel Hästens topmatras geeft u dat beetje extra dat u nodig heeft voor superieur slaapcomfort.

Meer informatie...

Hastens Service Dealer

290114 Hastens Service Button
De Ridder Nachtrust-adviseurs is door Hästens Zweden geautoriseerd als officiele Hästens Service Dealer voor Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht en West-Brabant. Meer informatie...

Hastens Linnengoed

Hastens LinnengoedHaal het meeste uit uw slaapbeleving met het linnengoed van Hästens. Maar liefst drie verschillende collecties met ieder diverse eigenschappen zijn een prachtige aanvulling op uw Hästens bed. Meer informatie...


Filmpjes

Voor de opnames van Lifestyle Experience van RTL4 is gebruik gemaakt van Hästens in de Hästens Store van De Ridder Nachtrustadviseurs. Hierin staat het belang van goede nachtrust en het gebruik van natuurlijke materialen in een bed centraal. Bekijk hier de video