Norma

Norma is een uniek slaapconcept waar de beddenmakers stijl en rust ideaal proberen te combineren. Waar al meer dan 125 jaar een onberispelijke kwaliteit gepaard gaat met een verrassend aantrekkelijke prijs en een ruime keuze uit bedden. Geraffineerd afgewerkte matrassen, boxsprings, hoofdkussens en accessoires. Streel zachte stoffen en materialen, uitgekiende technologie voor een diepe en herstellende slaap waarin de drukke dag zo van u afglijdt.

 

Geschiedenis

Het Nederlandse beddenmerk Norma bestaat al meer dan 125 jaar en heeft in de loop der tijd een groot assortiment bedden opgebouwd. Het meest bekend is wel de Combispring matras. Een matras die de combinatie van verschillende materialen verenigd tot een kwalitatief hoogwaardig matras in een gunstige prijsklasse.

Aanbod

Het assortiment van Norma bestaat uit de volgende slaapsystemen:

Boxsprings

Dat goed slapen ook mooi en betaalbaar kan zijn, bewijst Norma. Het comfort van een boxspring, een stijlvol afgewerkte matras en een topper die elk bijdragen tot een goede nachtrust.

Matrassen

De matrassen van Norma zijn er in verschillende soorten. De combispring maar ook pocketvering en latex zijn vertegenwoordig in de collectie. De Ridder Nachtrust-adviseurs is exclusief dealer van o.a. de Brezza collectie.